Onhan se kiva, että päivät ja viikot vilistävät vauhdilla ohi, mutta olisi myös ihan "kivaa" jos olisi edes yksi sellainen työpäivä jolloin saisi tehtyä ne asiat mitä oli suunnitellutkin. Huomiselle on taas suuret suunnitelmat sen suhteen mitä pitäisi saada aikaan, mutta ilman kristallipalloakin voi jo ennustaa, että metsään tulee menemään.

Alla työpäivän kanssani kärsineet vaatteet ja otos kosmetiikasta jota aamunkähmyssä sudin nassuuni.

Jakku on Ril's:n ja farkut nuo eilen tulleet Lee:n farkut.  Minulta löytyy myös tuohon jakkuun kuuluva hame, joka ei kuitenkaan kovin usein esiinny yhdessä jakun kanssa voimakkaan tanttavaikutelman takia. Jalkaan päätyi Espirtin kiiltonahkanilkkurit, jotka eivät päässeet kuvaan epäedullisista kuvausolosuhteista johtuen.

Nassulinjalla luotan meikkivoiteessa tällä hetkellä Tohtori Hauskaan - monen moisen kokeilun jälkeen ainoa joka ei aiheuta naaman irtoamista.  Tuo pieni "lehdykkä" on Too Faced:n luomiväri/poskipuna/huulikiilto - paletti, tuo ja kaksi muuta vastaavaa saapui viime viikolla Fragrance Direct:sta. Jostain syystä Fragrance Direct myy Too Faced:a huomattavasti muita nettipuljuja halvemmalla, nuokin kustansivat alle kolme euroa kipale. Ripsari on Tigin ja täytyy sanoa, että ei välttämättä meikäläisen makuun, harja on vähän liian tuuhakka. Musta klöntti keskellä on MSCHIC:n silmänrajausväritöhnä jota käytän epäkorrektisti kulmakarvojen värjäämiseen.

Tohtori Hauskaa suosin naamanhoidollisissa aktiviteeteissa muutenkin. Kaapista löytyy puhdistusmaitoa, kvittenvoidetta, kasvovettä sekä mutanaamiota. Myös sarjan rajauskynät ja luomivärit saavat meikäläisen naamalta plussia. Hovihankkijani on ehdottomasti Terveysasema, josta sarjaa saa halvemmalla kuin muualta.